Božićni turnir

 I ove godine šahovski klub “Pakrac-Lipik” održao je Božićni turnir u prostorijama kluba; bio je to drugi po redu (nadamo se i tradicionalni). Igrao se švicarac od 7 kola, po 10 minuta fiksnog vremena. Sudac (i igrač) je Boris Risek, tehnički dio odradila je Marczak Ewa.

 

 

Opširnije:Božićni turnir

7. memorijalni turnir Pavle Matošević

Na 7. memorijalnom turniru Pavle Matošević u Novoj Gradišci organizatora ŠK “Strmac” od igrača ŠK “Pakrac-Lipik” najbolje plasirani je bio Macarol Alojz na 12. mjestu sa 5 osvojenih bodova.

Igrao se švicarac, 9 kola, po 10 minuta fiksnog vremena.

Od naših igrača slijedeći je bio Pepić Asim na 13. mjestu sa također 5 osvojenih bodova, Bedić Toni na 17. mjestu sa 4.5 bodova, Ivanić Zlatko na 18. mjestu sa 4.5 bodova ….. itd.

Grahfest

 Šahovski klub “Pakrac-Lipik” bio je sudionik jubilarnog 10. po redu sajma Slavonski banovac u Pakracu održanog 20.10.2018. godine. Bili smo jedna od rekordnih 80 ekipa prijavljenih za natjecanje na Grahfestu.

 

Opširnije...Grahfest

Lukovo 2018.

Na turniru “Lukovo 2018.” povodom dana grada Novske organizatora ŠK “Obrtnik” od igrača ŠK “Pakrac-Lipik” najbolje plasirani je bio majstorski kandidat Rađenović Stevo na 7. mjestu sa 6 osvojenih bodova.

Opširnije:Lukovo 2018.